Parking

CETIS disposa de més de 500 places d'aparcament fraccionat per minuts. Existeix la possibilitat de llogar una plaça fixa dins del recinte.

El pàrking es connecta amb l'estació d'autobús i amb totes les torres a través d'ascensors i escales.

Disposa de carrils d'entrada i sortida per els cotxes tan per el carrer Canàries com per carrer el Sant Cristòfol. Entrades i sortides per a vianants mitjançant ascensors i escales dels diferents edificis.

Es una àrea oberta i vigilada les 24 hores (vídeo càmeres 24 hores). De molt fàcil d'accés, amplis passadissos per a fer maniobra, sense obstacles, amb molt poques columnes. Les places són molt àmplies, de manera que hi caben amb escreix cotxes grans, mitjans i petits. Hi ha places per a discapacitats i també per a motos.

Esta dividit en varies zones les quals estan senyalitzades amb diferents colors i símbols / lletres.

Si desitja obtenir més informació referent a aquest tema, pot contactar amb nosaltres a través del següent formulari de contacte:

De conformitat amb l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Sociedad Gestora CETIS informa que les dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer titularitat de la Sociedad Gestora CETIS, amb la finalitat de permetre la correcta execució dels serveis que l'usuari sol·licita.

Les persones interessades podran, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L'exercici d'aquests drets pot ser efectuat dirigint-se a aquest efecte a Sociedad Gestora CETIS, a través d'escrit dirigit a l'atenció del Responsable de Protecció de Dades de Sociedad Gestora CETIS S.L. calle Canarias, 31 Torre 5 planta 4. - 07800 EIVISSA, o bé remetent un correu electrònic a l'adreça següent: cetis@cetis.com.es.
Estació d'autobusos · Parking · Centre comercial · Oficines · Serveis municipals · Planols · Ubicació · Política de cookies

Sociedad Gestora Cetis S.L. Calle Canarias, 31 Torre 5 planta 4 07800 EIVISSA // Web realitzat per Lifetime Media

En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordem que al navegar per aquest web estás acceptant l'ús de cookies pròpies i alienes. Accepto + info