Oficines

Tenim obertes tres plantes per a l'ubicació de modernes oficines al mateix centre on estan ubicats els jutjats i l'ajuntament. Totes les plantes estan comunicades amb ascensors i escales mecàniques que faciliten un bon accés a totes les plantes.

El Centre de Transferència Intermodal i de Serveis (CETIS) el gran centre de negocis al centre d'Eivissa una concessió que te com a missió contribuir al desenvolupament d'Eivissa en l'àrea de transport públic i privat mitjançant la gestió de les activitats i serveis encarregats per a l'Ajuntament.

Si desitja obtenir més informació referent a aquest tema, pot contactar amb nosaltres a través del següent formulari de contacte:

De conformitat amb l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Sociedad Gestora CETIS informa que les dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer titularitat de la Sociedad Gestora CETIS, amb la finalitat de permetre la correcta execució dels serveis que l'usuari sol·licita.

Les persones interessades podran, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L'exercici d'aquests drets pot ser efectuat dirigint-se a aquest efecte a Sociedad Gestora CETIS, a través d'escrit dirigit a l'atenció del Responsable de Protecció de Dades de Sociedad Gestora CETIS S.L. calle Canarias, 31 Torre 5 planta 4. - 07800 EIVISSA, o bé remetent un correu electrònic a l'adreça següent: cetis@cetis.com.es.
Estació d'autobusos · Parking · Centre comercial · Oficines · Serveis municipals · Planols · Ubicació · Política de cookies

Sociedad Gestora Cetis S.L. Calle Canarias, 31 Torre 5 planta 4 07800 EIVISSA // Web realitzat per Lifetime Media

En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordem que al navegar per aquest web estás acceptant l'ús de cookies pròpies i alienes. Accepto + info