CETIS, el nou centre intermodal i comercial d'Eivissa


El Centre de Transferència Intermodal i de Serveis (CETIS) es una concessió que te com a missió contribuir al desenvolupament d'Eivissa en l'àrea de transport públic i privat mitjançant la gestió de les activitats i serveis encarregats per a l'Ajuntament.

CETIS te en vers als ciutadans un compromís ètic, una vocació de servei al ciutadà amb eficiència y qualitat. CETIS s'ha procurat de posar al servei del ciutadà les innovacions existents en l'àrea del transport, flexibilitat i capacitat d'adaptació.

CETIS és un complex de nova construcció de 18.000 m2 estructurat en 7 blocs / torres situat al centre de la ciutat d'Eivissa, al costat de la Masia Sa Colomina. Consta de 5 plantes més dues soterrades. Les dues primeres estan destinades a establiments comercials i les tres restants és un espai dedicat a oficines. 60.000 m2 d'espai urbanitzat, 51.000 m2 d'oficines, 34.000 m2 centre comercial, 12.700 m2 d'aparcament.

CETIS es troba en una zona de fàcil accessibilitat, s'hi pot arribar ràpidament a peu, en taxi, en autobús i també en cotxe particular (consulti aquí la seva ubicació).

A la planta baixa, a cel obert, hi ha un gran vestíbul, que comunica amb els carrers Canàries, Sant Cristòfol i Avinguda de la Pau, ofereix un espai obert i ventilat que s'ha destinat a la compra de títols per a utilitzar el transport públic, obsequis, regals, begudes, mos, menjars ràpids, etc.

Immediatament, a la planta inferior, es troba la moderna estació d'autobusos, lligada i articulada al vestíbul mitjançant ascensors aeris i escales mecàniques, fet que provoca que tot el conjunt sigui apreciat com un únic espai distribuït en dos alçades.

En el subsòl del complex hi ha més de 500 places d'aparcament de cobrament fraccionat per minuts, amb la possibilitat de lloguer o pupil·latge de places.
Estació d'autobusos · Parking · Centre comercial · Oficines · Serveis municipals · Planols · Ubicació

Sociedad Gestora Cetis S.L. Calle Canarias, 31 Torre 5 planta 4 07800 EIVISSA