Centre comercial

A CETIS també es pot trobar un centre comercial, on la majoria de les primeres marques oferiran totes les seves novetats. Està ubicat a la planta baixa i al 1er pis. El consumidor final pot trobar exposició i venta de moda, premsa nacional i internacional, regals, òptiques,... i una gran oferta de restauració, tant autòctona com internacional.

Per a mes informació, pot trucar al telèfon de comercial 619 305 131 o a l'oficina d'informació CETIS ubicada en el mateix centre.

Si desitja obtenir més informació referent a aquest tema, pot contactar amb nosaltres a través del següent formulari de contacte:

De conformitat amb l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Sociedad Gestora CETIS informa que les dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer titularitat de la Sociedad Gestora CETIS, amb la finalitat de permetre la correcta execució dels serveis que l'usuari sol·licita.

Les persones interessades podran, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L'exercici d'aquests drets pot ser efectuat dirigint-se a aquest efecte a Sociedad Gestora CETIS, a través d'escrit dirigit a l'atenció del Responsable de Protecció de Dades de Sociedad Gestora CETIS S.L. calle Canarias, 31 Torre 5 planta 4. - 07800 EIVISSA, o bé remetent un correu electrònic a l'adreça següent: cetis@cetis.com.es.
Estació d'autobusos · Parking · Centre comercial · Oficines · Serveis municipals · Planols · Ubicació · Política de cookies

Sociedad Gestora Cetis S.L. Calle Canarias, 31 Torre 5 planta 4 07800 EIVISSA // Web realitzat per Lifetime Media

En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordem que al navegar per aquest web estás acceptant l'ús de cookies pròpies i alienes. Accepto + info